Over aandelen kopen

Een belangrijke reden om deze website op te richten is dat jarenlange beleggingservaring leert dat veel mensen niet weten hoe ze moeten beginnen met beleggen. Om vervolgens, niet gehinderd door enige kennis van zaken, toch in het diepe te springen. Daardoor kunnen de eerste stappen op de beurs erg pijnlijk worden. Het aanbieden van gratis beleggingstips kan beginnende beleggers helpen met hun eerste stappen op de beurs.

Deze website geeft geen expliciete beleggingsadviezen, maar biedt beleggers achtergrondkennis van beleggen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren, behaalde resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst.

Dit is geen commerciële website en de site is ook geen onderdeel van een bedrijf. Deze website is opgezet door André Lambert. Hij verzorgt alle techniek, houdt de website draaiende en is de enige eigenaar van deze website. Op zijn verzoek schrijven bevriende beleggers educatieve stukken voor deze site.

Inkomsten zijn niet het voornaamste doel, maar met behulp van advertenties en het verkopen van beleggingsboeken worden de kosten gedekt. Als je veel beleggingservaring hebt en ook een bijdrage wilt leveren aan de educatie van beginnende beleggers, laat het dan weten. Alle hulp is welkom.

Mede namens de andere schrijvers, veel wijsheid en succes op de beurs!

Andere internetprojecten van André zijn te zien op digitaalcv.nl.

Reacties

reacties

Reacties zijn gesloten.