Enorme belangstelling Facebook

Er is enorme belangstelling voor de beursgang van Facebook. Volgens Amerikaanse bronnen duikelen beleggers in Amerika over elkaar heen om de aandelen te bemachtigen. De resultaten van het onderzoek op deze website onderschrijven dit beeld.

Enorme belangstelling Facebook aandelen

Amerikaanse banken nemen op woensdag geen nieuwe orders meer aan voor de voorinschrijving voor de aandelen van Facebook. De sociale netwerksite gaat vrijdag 17 mei naar de beurs en de belangstelling van beleggers is gigantisch.

Beleggers kunnen weliswaar niet meer op de aandelen intekenen, vanaf morgen kunnen beleggers rechtstreeks op de beurs handelen in Facebook »

Bijna de helft van de Nederlandse beleggers wil aandelen Facebook aanschaffen

Op de pollvraag op deze website is het merendeel van de beleggers enthousiast over de beursgang van Facebook. De poll loopt nog, maar op dit moment geeft bijna de helft van de beleggers aan dat ze zeker willen investeren in de social media gigant.

Check de resultaten van de poll »

 

Reacties

reacties

Tags: , ,

Laat een reactie achter

Een reactie op “Enorme belangstelling Facebook”

  1. Saskia 17 mei 2012 om 15:17 #

    Grappig om te zien dat het zo populair is. Bij Linkedin wist ik dit jaar nog een leuke winst te pakken. Ik ga kijken of ik dat trucje kan herhalen. Ik weet nog niet hoe lang ik ze vast wil houden, maar ik wil de aankoop in ieder geval over het weekend heen tillen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.