Boeken over aandelen

Alle boeken over aandelen op een rij.

Wil je succesvol beleggen op de beurs? Leer van de pro’s. Bekijk de meest populaire boeken over beleggen.

Favoriete boeken over beleggen. Boeken & e-books:

Beleggen in aandelen & obligaties
Marcel Rila (2005)

Beginners rating: ***** (tip voor beginners)
Onze rating: *****
Fun rating: ****
Prijs: € 14,95

In dit boek leert u de methodiek van het beleggen in aandelen en obligaties. In helder geschreven hoofdstukken leert u wat aandelen en obligaties zijn, welke soorten er voorkomen en hoe u de keuze in deze beleggingswereld kunt maken. Met name de hoofdstukken over economische analyse en fundamentele analyse stellen u in staat een juiste selectie te maken van de aandelen of obligaties die interessant zijn… Lees meer »

Koop het boek: Beleggen in aandelen & obligaties


Beleggen voor dummies
Matthijs Kanis (2007)

Beginners rating: *****
Onze rating: ***** (tip voor beginners)
Fun rating: *****
Prijs: € 39,-

Deskundig,eerlijk en duidelijk advies. Steeds meer mensen komen erachter dat beleggen op de lange termijn meer rendement oplevert dan sparen.Maar hoe pak je het aan? Hoe leer je de weg vinden tussen alle beleggingsvormen,varianten en valkuilen? Met dit boek ben je in één klap op de hoogte. Lees alles over beleggen in aandelen, obligaties, vastgoed,opties en nog veel meer… Lees meer »

Koop het boek: Beleggen voor dummies


Aandelen, obligaties en derivaten

Beginners rating: ****
Onze rating: ***
Fun rating: ***
Prijs: € 40,50

Aandelen, obligaties en derivaten is bestemd voor studenten in het hoger onderwijs die meer over derivaten dienen te weten. Het is voor hen bijzonder geschikt omdat het boek zich kenmerkt door een praktische aanpak die beknopt, overzichtelijk en duidelijk is. Methoden komen slechts aan de orde voorzover ze in de praktijk worden gebruikt. Er is ruime aandacht voor praktische onderwerpen… Lees meer »

Koop het boek: Aandelen, obligaties en derivaten


Modern beleggen voor iedereen

Beginners rating: ****
Onze rating: ****
Fun rating: ****
Prijs: € 19,50

Het verschil tussen winst en verlies op de beurs is niet geluk of pech: het is vooral kennis. Lees in dit boek hoe beleggen tegelijk leuk, spannend en profijtelijk kan zijn. Hoe je tegen een belegging moet aankijken om de juiste beslissing te kunnen nemen. Lees hoe je risico”s kunt beheersen. Lees wanneer je wel en niet moet instappen… Lees meer »

Koop het boek: Modern beleggen voor iedereen


Leer beleggen als Warren Buffett

Beginners rating: ***
Onze rating: ****
Fun rating: ****
Prijs: € 15,75

In dit boek komen Buffett’s verrassende inzichten uitgebreid aan de orde en kunt u lezen over zijn onderscheidende lange termijn filosofie, hoe hij solide ondernemingen selecteert en hoe hij zich niet laat verleiden tot het beleggen in bedrijven die hij niet begrijpt. Dat maakt dit boek tot buitengemeen waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met beleggen te maken heeft… Lees meer »

Koop het boek: Leer beleggen als Warren Buffett


Nederlandse aandelen

Beginners rating: ***
Onze rating: **
Fun rating: **
Prijs: € 17,50

Beleggers in Nederlandse aandelen handelen over de hele wereld. Veel Nederlandse beursfondsen zijn wereldwijd actief en verschillende Nederlandse aandelen maken deel uit van vooraanstaande internationale indices. In dit boek worden enkele belangrijke actuele en klassieke beleggingsinzichten toegelicht… Lees meer »

Koop het boek: Nederlandse aandelen


Beleggen met visie

Beginners rating: *
Onze rating: **
Fun rating: **
Prijs: € 29,95

Zo’n 600 fondsen beheren in Nederland € 850 miljard aan pensioengelden. Hoewel de contouren van het pensioenakkoord nu nog onduidelijk zijn, is al wel duidelijk dat het pensioen onzekerder wordt en meer gaat afhangen van rente- en aandelenbewegingen. Daarbij stelt de AFM dat pensioenfondsen… Lees meer »

Koop het boek: Beleggen met visie


Rijke pa arme pa

Beginners rating: **** (tip voor beginners)
Onze rating: *****
Fun rating: *****
Prijs: € 19,95

Of u uit de schulden wilt komen, of aan het eind van de maand geld wilt overhouden, of bijzonder welvarend wilt worden, dit boek is een “must read”. Op een prettig leesbare manier leert Robert Kiyosaki u onder meer hoe geld verdiend wordt en hoe u uw inkomen kunt laten toenemen, hoe u niet alleen meer geld kunt… Lees meer »

Koop het boek: Rijke pa arme pa


Je bent rijk geboren

Beginners rating: ***
Onze rating: **
Fun rating: ***
Prijs: € 22,50

In Bob Proctors bestseller “Je bent rijk geboren” maakt u kennis met alle belangrijke principes die u moet begrijpen om de enorme rijkdom van uw verborgen potentieel te onthullen. U leert: Wat geld is en hoe u er meer van kan aantrekken; Hoe u uw eigen toekomst kunt bepalen; Hoe u in uw geest welvarende beelden creeert… Lees meer »

Koop het boek: Je bent rijk geboren


Denk groot en word rijk

Beginners rating: ****
Onze rating: ***
Fun rating: ****
Prijs: € 14,95

Dit boek bevat geheimen over geld verdienen waarmee u uw leven kunt veranderen. Ontdek het geheim van succes! Denk groot & word rijk biedt u de subtiele wijsheid van bijzondere mensen die grote prestaties hebben geleverd en daardoor rijk geworden zijn. Dit boek kan dus een miljoen waard zijn!… Lees meer »

Koop het boek: Denk groot en word rijk

Reacties

reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.