Aandelen Twitter 8.7 out of 10 based on 59 stemmen

Aandelen Twitter kopen

twitter logo

Veel beleggers investeren in aandelen van succesvolle internetbedrijven. Aandelen van groeibriljanten, Google, Linkedin en Facebook zijn erg gewild. Ook de interesse in Twitter is terecht, want je kunt er tegenwoordig niet meer omheen.

Eerst waren het de hippe internetfreaks die het gebruikten, maar die fase zijn we allang voorbij. Je komt Twitter tegen in kranten, TV-programma’s, tijdschriften en op internet. Zelfs het NOS journaal gebruikt Twitter als bron. De almaar groeiende populariteit weet het bedrijf steeds beter te verzilveren. Twitter is  here to stay.

Wat is belangrijk:

  • De koers van Twitter schiet bij introductie uit de startblokken
  • De aandelen zijn erg bewegelijk door de hoge groeiverwachtingen
  • Je kunt eenvoudig handelen in de aandelen. Lees nu hoe.

Beursgangen van internetbedrijven zoals Google, Linkedin en Groupon creëren meestal een enorme hype. De beursgang van Twitter was een van meest spannende beursgangen van dit decennium. De koers schoot bij opening direct 73% omhoog! De verwachtingen zijn inmens omdat  Facebook de laatste tijd steeds weer bewijst dat ook social media goed samengaat met een hoge omzetgroei.

Analisten hebben hoge verwachtingen

Zijn de aandelen Twitter een hype of het volgende succes? Bedrijven zoals Google en Apple maken de hoge verwachtingen al jarenlang waar. Analisten hebben torenhoge verwachtingen van Twitter.

Bij Facebook waren veel beleggers aanvankelijk nog sceptisch maar de ontwikkeling van de Facebook beurskoers bewees hun ongelijk. Beleggers hebben in korte tijd meer dan 20% winst gemaakt doordat de winstverwachtingen van Facebook positief zijn.

Bedenk goed dat de koers vaak sterk kan bewegen bij internetbedrijven waarvan de groeiverwachting hoog is. Duizend analisten hebben duizend verschillende meningen, zeker als het over internet gaat. De koers bepaal je zelf. Je kunt profiteren van een stijgende koers, maar ook inspelen op een daling.

Hoe kun je aandelen Twitter online kopen?

De aandelen van Twitter kun je gewoon via een Nederlandse broker op de Amerikaanse beurs aankopen. Dit kan goedkoop via een online broker zoals Binck. Denk eraan: Een rekening is gratis bij Binck. Als je een rekening hebt dan is het aankopen van aandelen een fluitje van een cent.

Vraag een gratis brochure aan bij Binck »

Welke succesvolle internetbedrijven zijn ook de beurs te koop?
Aandelen Facebook kopen »
Aandelen Google kopen »
Aandelen Apple kopen »

Reacties

reacties

Reacties zijn gesloten.