Aandelen kopen Rabobank blijkt erg duur

Uit een brokeronderzoek van de website Online-aandelenkopen.nl blijkt dat online aandelen kopen het duurste is bij de Rabobank. Gespecialiseerde online brokers komen veel goedkoper uit de bus.

Rabobank veruit het duurste

Qua verhoudingen is er de laatste jaren weinig veranderd. Gespecialiseerde online brokers bieden niet alleen lagere tarieven. Ook de handelsmogelijkheden, het gebruiksgemak van de systemen en de beschikbare koersinformatie loopt achter bij Grootbanken ABN AMRO, ING, SNS en de Rabobank. Van dit rijtje hanteert de Rabobank de hoogste tarieven voor beleggen in aandelen.

De klant is koning

Aandelen kopen bij de Rabobank is kostentechnisch niet verstandig, al is de service redelijk goed te noemen. De Rabobank scoort in onafhankelijke onderzoeken redelijke scores op dit vlak. Toch moet de Rabobank internetbroker Binckbank nog voor zich dulden. Binckbank won in een onafhankelijk onderzoek de prijs voor de ‘beste klantenservice’ van Nederland.

 

Reacties

reacties

Laat een reactie achter

2 Reacties op “Aandelen kopen Rabobank blijkt erg duur”

  1. Wedj 24 september 2012 om 18:58 #

    Handige info. Ik zit al jaren bij de Rabo en al beleg ik niet erg actief – het lijkt me op basis van jullie onderzoek toch wel nuttig om eens te gaan kijken naar een goedkopere bank. Ik ben erg loyaal naar mijn bank maar ik ga niet de hoofdprijs betalen. Dank u.

  2. Jan Pieter 24 januari 2013 om 21:05 #

    Dank, voor de post. Ook mijn complimenten met de site.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.